Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Istikşafi - İspanya, Türk-Yunan istikşafi görüşmelerinden memnun

Istikşafi - İspanya, Türk-Yunan istikşafi görüşmelerinden memnun. İstikşafi görüşmeler nedir, ne demek ve ne anlama geliyor? Soruları yaklaşık son 18 yılda gittikçe daha çok sorulup, cevabı aranan sorulardan. Türkiye, istikşafi sözcüğü ile 2002'de tanışmıştı. Arapça kökenli bir kelime olan istikşafi ne. İstikşafi kelimesi birden fazla anlam taşıyabilmektedir.

İstikşafi , türk dil kurumu tarafından açıklanmıştı. İşte istikşafi görüşme ile ilgili bilgiler! İstikşafi kelimesi yunanistan'ın türkiye ile istikşafi görüşmeler yapmaya hazırız ifadesinin ardından sözcük, aranan konular arasında yerini aldı. Tdk, istikşaf kelimesinin arapça keşften türediğini belirterek keşif ve tahkik etmeye çalışma, çaba, emekle bulma, etraf ve teferruatını ortaya çıkarma gibi anlamlar içerdiğini belirtir. Yunanistan dışişleri bakanlığı'nın türkiye ile istikşafi görüşmeler yakında başlayacak açıklamasından sonra istikşafi kelimesinin anlamı gündeme geldi.

Almanya, Türkiye-Yunanistan istikşafi görüşmelerinin başlayacak olmas
Almanya, Türkiye-Yunanistan istikşafi görüşmelerinin başlayacak olmas from www.kibrispostasi.com
Yani 'k' ilk sırada, 'ş' takip ediyor, sonra 'f' gelecek: İstikşafi görüşmeler nedir, ne demek ve ne anlama geliyor? Türk kamuoyu istikşafi kelimesi ile ilk defa 2002 yılında tanıştı. Arapça'da kaşafa kelimesinin türkçe anlamı keşfettir. Soruları yaklaşık son 18 yılda gittikçe daha çok sorulup, cevabı aranan sorulardan. Tdk anlamı ve açıklaması… yunanistan ile türkiye arasında istikşafi görüşmeleri yapılacağı açıklandı. 'i̇stikşafi'nin tdk'ya göre anlamı ne? İstikşafi , türk dil kurumu tarafından açıklanmıştı.

Arapça kökenli söz, 'buldu, keşfetti' fiilerinin mastarı halindedir.

Son günlerde sıklıkla kullanılan istikşafi kelimesinin anlamı türk dil kurumu (tdk) tarafından en temel manasıyla 'araştırma' olarak. İstikşafi görüşme ne anlama geliyor? İşte istikşafi görüşme ile ilgili bilgiler! İstikşafi kelimesi birden fazla anlam taşıyabilmektedir. İstikşafi sözcüğü, yunanistan'la ege'deki kıta sahanlığı konusunda yürütülen müzakereler için kullanıldı. İstikşafi kelimesi, türetilmiş bir kelimedir ve kökeni keşif kelimesinden gelir. Soruları vatandaşlar tarafından yoğun olarak i̇stikşafi, arapça kökenli bir sözcüktür. İstikşafi nedir, ne anlama gelir? Tdk, istikşaf kelimesinin arapça keşften türediğini belirterek keşif ve tahkik etmeye çalışma, çaba, emekle bulma, etraf ve teferruatını ortaya çıkarma gibi anlamlar içerdiğini belirtir. Sözün istikşafi biçiminin geçmiş dönem ve günümüz osmanlıca sözlüklerinde geçmediğini belirten yetkililer, şunları söyledi Tdk verilerine göre araştırma anlamına gelmektedir. Soruları yaklaşık son 18 yılda gittikçe daha çok sorulup, cevabı aranan sorulardan. İstikşafi ve istikşafi görüşme nedir?

Daha önceki yazılarımızda çeşitli kelime, söz öbeği ve deyimlerden söz etmiştik. İstikşafi görüşme ne anlama geliyor? İstikşafi, arapça kökenli bir kelimedir. Vatandaşlar istikşafi nedir, istikşafi görüşme ne demektir? Türkiye'nin davetinin ardından atina ve ankara'nın, ege ve doğu akdeniz'deki sorunlarını ele almak için istikşafi görüşmeleri 25 ocak'ta yeniden.

İtalya, Türkiye ile Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmeleri olumlu karşılıyor - Dünyadan ...
İtalya, Türkiye ile Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmeleri olumlu karşılıyor - Dünyadan ... from images.bursadabugun.com
İstikşafi kelimesi araştırma, yoklama ya da keşfetmeye çalışma anlamlarına geliyor. Son günlerde sıklıkla kullanılan istikşafi kelimesinin anlamı türk dil kurumu (tdk) tarafından en temel manasıyla 'araştırma' olarak. Tdk verilerine göre araştırma anlamına gelmektedir. İşte istikşafi görüşme ile ilgili bilgiler! Türkiye, istikşafi sözcüğü ile 2002'de tanışmıştı. İstikşafi , türk dil kurumu tarafından açıklanmıştı. Basit olarak, keşif kelimesindeki 'k','ş','f' harfleri ile türetilen bir kelime olduğundan sıralama yine böyle olmalı. Yunanistan'ın türkiye ile i̇stikşafi görüşmeler yapmaya hazırız açıklamasının ardından binlerce insan istikşafi görüşmenin anlamını araştırmaktadır.

Tdk verilerine göre araştırma anlamına gelmektedir.

Peki, istikşafi görüşme ne demek? Tdk anlamı ve açıklaması… yunanistan ile türkiye arasında istikşafi görüşmeleri yapılacağı açıklandı. Yunanistan'ın türkiye ile i̇stikşafi görüşmeler yapmaya hazırız açıklamasının ardından binlerce insan istikşafi görüşmenin anlamını araştırmaktadır. Son günlerde sıklıkla kullanılan istikşafi kelimesinin anlamı türk dil kurumu (tdk) tarafından en temel manasıyla 'araştırma' olarak. Daha önceki yazılarımızda çeşitli kelime, söz öbeği ve deyimlerden söz etmiştik. Türkiye ile yunanistan arasındaki istikşafi görüşmeleri yeniden başlayacağı bu kapsamda birçok kişi tarafından istikşafi kelimesinin ne anlama geldiği ve istikşafi. İstikşafi kelimesi, türetilmiş bir kelimedir ve kökeni keşif kelimesinden gelir. Yunanistan'ın türkiye ile i̇stikşafi görüşmeler yapmaya hazırız açıklamasının ardından binlerce insan istikşafi görüşmenin anlamını araştırmaktadır. Arapça kökenli bir kelime olan istikşafi, araştırma ve açınsama manasına gelmektedir. Türkiye ile yunanistan arasındaki istikşafi görüşmelerin 61 dışişleri bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, i̇stikşafi görüşmelerin 61. İstikşafi nedir, ne anlama gelir? Arapça kökenli bir kelime olan istikşafi ne. 5 yıl aradan sonra yapılacak istikşafi görüşmelerin başlamasıyla istikşafi görüşme nedir?

Bu yazımızda ise kısaca istikşafi görüşme deyiminden/söz. Yani 'k' ilk sırada, 'ş' takip ediyor, sonra 'f' gelecek: Yunanistan dışişleri bakanlığı'nın türkiye ile istikşafi görüşmeler yakında başlayacak açıklamasından sonra istikşafi kelimesinin anlamı gündeme geldi. İstikşafi kelimesinin sözlükteki karşılığı, 'keşfe çalışma, araştırma, yoklama'dır. Türkiye, istikşafi sözcüğü ile 2002'de tanışmıştı.

Almanya, Türkiye-Yunanistan istikşafi görüşmelerinin başlayacak olmasını olumlu karşılıyor ...
Almanya, Türkiye-Yunanistan istikşafi görüşmelerinin başlayacak olmasını olumlu karşılıyor ... from www.megahaber27.com
İstikşafi kelimesi yunanistan'ın türkiye ile istikşafi görüşmeler yapmaya hazırız ifadesinin ardından sözcük, aranan konular arasında yerini aldı. 'i̇stikşafi'nin tdk'ya göre anlamı ne? Arapça kökenli söz, 'buldu, keşfetti' fiilerinin mastarı halindedir. Türkiye ile yunanistan arasındaki istikşafi görüşmeleri yeniden başlayacağı bu kapsamda birçok kişi tarafından istikşafi kelimesinin ne anlama geldiği ve istikşafi. Vatandaşlar istikşafi nedir, istikşafi görüşme ne demektir? Türk kamuoyu istikşafi kelimesi ile ilk defa 2002 yılında tanıştı. İstikşafi, arapça kökenli bir sözcüktür. İstikşafi kelimesinin sözlükteki karşılığı, 'keşfe çalışma, araştırma, yoklama'dır.

Vatandaşlar istikşafi nedir, istikşafi görüşme ne demektir?

»türk dil kurumu (tdk) yetkilileri, istikşaf sözünün arapça keşften türediğini belirterek tdk tarafından yayımlanan. Tdk, istikşaf kelimesinin arapça keşften türediğini belirterek keşif ve tahkik etmeye çalışma, çaba, emekle bulma, etraf ve teferruatını ortaya çıkarma gibi anlamlar içerdiğini belirtir. Soruları yaklaşık son 18 yılda gittikçe daha çok sorulup, cevabı aranan sorulardan. İşte, tdk'ya göre istikşafinin anlamı. Yunanistan'ın türkiye ile i̇stikşafi görüşmeler yapmaya hazırız açıklamasının ardından binlerce insan istikşafi görüşmenin anlamını araştırmaktadır. Türkiye ve yunanistan arasında 5 yıl aradan sonra başlayacak istikşafi görüşme nedir? İstikşafi kelimesinin sözlükteki karşılığı, 'keşfe çalışma, araştırma, yoklama'dır. Sözün istikşafi biçiminin geçmiş dönem ve günümüz osmanlıca sözlüklerinde geçmediğini belirten yetkililer, şunları söyledi İşte istikşafi görüşme ile ilgili bilgiler! İstikşafi kelimesinin sözlükteki karşılığı keşfe çalışma, araştırma, yoklama sözcüğünden türetilmiş hali olması. İstikşafi nedir, ne demek merak ediliyor. Türkiye ile yunanistan arasındaki istikşafi görüşmeleri yeniden başlayacağı bu kapsamda birçok kişi tarafından istikşafi kelimesinin ne anlama geldiği ve istikşafi. Siyasilerin son günlerde dile getirdiği istikşafi görüşme vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.

Post a Comment for "Istikşafi - İspanya, Türk-Yunan istikşafi görüşmelerinden memnun"